Even voorstellen

Hallo,

Mijn naam is Jolanda de Vries, ik ben 50 jaar jong en al 29 jaar getrouwd met Peter. Samen hebben wij twee mooie dochters van 29 jaar en 27 jaar jong.

Wat ik graag doe en waar ik goed in ben, is het zorgen en klaar staan voor een ander.

Ik ben van beroep Sociaal Pedagogisch Werker met specialisatie op het gebied van pedagogiek, psychiatrie en psychogeriatrie.

12 jaar ben ik werkzaam geweest als woonbegeleidster bij een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking en als groepsleidster in een logeerhuis voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Daarnaast heb ik gewerkt als gespecialiseerd thuisbegeleidster, waar ik werkzaam was bij mensen thuis.  Ik heb begeleiding gegeven aan gezinnen waar de ouders problemen hadden met het uitvoeren van de opvoeding door bijvoorbeeld psychische problemen  of een verstandelijke beperking van de ouder zelf. Of door gedragsproblemen van het kind of doordat ze gewoon even de weg kwijt waren door bepaalde omstandigheden. De reden waarom ik hun hielp in de opvoeding was overal anders. Ook gaf ik begeleiding aan jongeren die problemen ervoeren in hun thuissituatie door autisme of ADHD of andere oorzaken.

Daarnaast gaf ik begeleiding aan volwassenen met psychische problemen zoals bijvoorbeeld depressies, verslaving, psychische stoornissen, verwaarlozing van hunzelf en /of hun woning.  En aan ouderen met problemen op het gebied van zelfredzaamheid, dementie of combinatie van problematieken.

Door het hebben mogen werken bij mensen thuis en in de woonbegeleiding heb ik veel gezien en geleerd, deze kennis en ervaring wil ik graag aanbieden aan een ieder die hier behoefte aan heeft of het zelf even niet meer weet. 

Mijn kracht en trots is het bezitten van een sterk empathisch vermogen, waardoor ik me snel kan inleven in een ander of in een situatie. 

Ik heb geen 9 - 5 mentaliteit en ben flexibel beschikbaar, zo ook in de avond of in het weekend. 

 

Waarom ZorgSaamDichtbij ?                                                     

Zorgen doen we Samen Dichtbij elkaar 

  

Zorg >> omdat zorgen voor een ander datgene is wat ik graag doe en waar ik goed in ben.

Saam >> omdat we zorgen voor een ander samen doen met de ander of andere betrokkenen.

Dichtbij >> omdat, ik als hulpverlener dichtbij de cliënt sta in hun vertrouwde omgeving en omdat mijn eigen thuis in hun buurt ligt.  

 

Ook voor zorg in de avond of in het weekend.

Contact:

ZorgSaamDichtbij Jolanda de Vries

PGB en particuliere zorgverlening 

Boomgaardstraat 23 6122 AN Buchten 

e-mail    tel: 0631976428 (WhatsApp)